Мер Сєвєродонецька вчетверте повернув собі крісло через суд

Мер Сєвєродонецька вчетверте повернув собі крісло через суд

Укрінформ
Валентин Казаков поновлений на посаді Сєвєродонецького міського голови, а Ельвіна Марініч - ​​на посаді секретаря міськради.

Про це адвокат Казакова Ігор Слєсарєв повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Такі рішення ухвалив 15.05.2019 Луганський окружний адміністративний суд. Це вже четверте незаконне звільнення Казакова В.В. Також суд визнав незаконним рішення про обрання В'ячеслава Ткачука секретарем міської ради. Це вже третє судове рішення...», - наголосив Слєсарєв.

Він вимагає від народних депутатів негайно винести на розгляд Верховної Ради України проекти постанов народного депутата Сергія Шахова про позачергові вибори депутатів Сєвєродонецької міської ради та міського голови.

Читайте також: Сєвєродонецькому "Азоту" можуть вимкнути електрику

Адвокат звернувся до керівництва поліції Луганської області та прокуратури Луганської області з питанням, чи потрібні правоохоронним органам додаткові докази, щоб притягти до кримінальної відповідальності депутатів міської ради.

Як відомо, починаючи з лютого 2016 року в міській раді Сєвєродонецька триває конфлікт між законно обраним міським головою Валентином Казаковим та депутатською більшістю на чолі з лідером міської організації Опозиційного блоку Ігорем Бутковим. Останній раз депутати відправили Казакова у відставку в грудні минулого року.

Тоді ж виконувач обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації Сергій Філь ініціював запровадження в місті військово-цивільної адміністрації. Рішення досі знаходиться на розгляді в Адміністрації Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-