На місцях реалізують 340 проектів регіонального розвитку – Зубко

На місцях реалізують 340 проектів регіонального розвитку – Зубко

Децентралізація
Укрінформ
Уряд затвердив перший перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) у 2019 році.

Про це розповів віце-прем’єр-міністр міністр - регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляється на Урядовому порталі.

«За кошти ДФРР в регіонах буде реалізовано 113 об’єктів освіти (загальноосвітні школи, дитячі садочки) на 885 млн гривень, 29 об’єктів водопостачання та водовідведення на 383,8 млн грн, 58 об’єктів охорони здоров’я та соціального захисту населення на 696 млн грн, 14 об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури на 277 млн грн, 19 об’єктів культури на 161,5 млн грн тощо», - розповів Зубко.

За його словами, загалом це 340 проектів, які фінансуватимуться на 3,3 млрд гривень з ДФРР.

Читайте також: У Тетієві на Київщині відкриють міжрайонний ЦНАП

Водночас віце-прем’єр-міністр зауважив, що нерозподілений залишок ДФРР наразі складає 4,3 млрд гривень, із яких 500 млн гривень – кошти на реалізацію проектів-переможців «Всеукраїнського громадського бюджету».

Зубко додав, що до розпорядження щодо фінансування за рахунок ДФРР включено проекти, подані на розгляд всіма областями (за винятком Київської та Львівської) та містом Київ, реалізація яких розпочалась у попередніх роках із залученням коштів ДФРР.

Як відомо, загальний обсяг фінансування ДФРР на 2019 рік становить 7,6 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-