На Чернігівщині проведуть бойові стрільби, жителів попередили

На Чернігівщині проведуть бойові стрільби, жителів попередили

Укрінформ
У Чернігівській області на території полігону села Гончарівське з 15 до 18 травня відбудуться бойові стрільби, у зв'язку з чим цивільне населення просять не наближатись до району проведення навчань.

Про це повідомляє прес-служба Оперативного командування “Північ” Сухопутних військ ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

“В період з 15 по 18 травня на території полігону с. Гончарівське в рамках підготовки підрозділів відбудеться пересування військової техніки та бойові стрільби із різних систем. З метою недопущення випадків загибелі та травмування цивільних осіб внаслідок виконання вправ бойових стрільб інформуємо населення про небезпеку пов'язану із перебуванням в районі проведення військових маневрів. Звертаємось з проханням до населення зберігати спокій та уникати руху у напрямку полігону”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Українські військові моряки пройшли стажування на борту британського корабля

У прес-службі також нагадали, що будь-яке несанкціоноване проникнення на територію об'єктів військових частин Міноборони тягне за собою відповідальність згідно з законодавством України. Особовий склад, який залучається до несення служби у добовому наряді та варті, згідно з Військовими статутами, має право застосовувати зброю під час несення служби.

Військові також звернулись до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-