У Рівному в ДТП постраждали п’ятеро американців

У Рівному в ДТП постраждали п’ятеро американців

Фото
Укрінформ
У Рівному нетверезий водій спричинив ДТП, в якому травмувалися п'ять громадян США.

Про це повідомляє відділ комунікації Рівненської обласної поліції

«Автопригода сталася учора, 13 травня, близько 23:00 на вулиці Академіка Грушевського обласного центру. Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля Fiat Linea, 32-річний рівнянин, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та в’їхав у фургон Peugeot Expert під керуванням 39-річного жителя Рівного. Останній зупинився для здійснення маневру повороту ліворуч і пропускав зустрічний транспорт. Унаслідок ДТП п'ятеро пасажирів автомобіля «Peugeot», громадяни США, отримали тілесні ушкодження та звернулися до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається. що у потерпілих віком від 37-ми до 70-ти років діагностували травми голови та забої різних частин тіла. Після надання необхідної меддопомоги їх відпустили.

Читайте також: ДТП із патрульним авто в Києві: Держбюро розслідувань розповіло подробиці

За фактом ДТП відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Обох водіїв освідували на предмет сп’яніння, за результатами якого водій автомобіля Fiat був напідпитку — 1,75 проміле та в ДТП не постраждав. Кермувальник фургону був тверезим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-