Олександр Гвоздик надав допомогу Харківському перинатальному центру

Олександр Гвоздик надав допомогу Харківському перинатальному центру

Укрінформ
Чемпіон світу з боксу в напівважкій вазі за версією WBC, Посол доброї волі Товариства Червоного Хреста України Олександр Гвоздик передав велику партію підгузників Харківському міському перинатальному центру.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

"Моя дружина Дарина була тут 2013 року і бачила, що дітям потрібен такий вид допомоги. Саме вона порадила мені передати памперси цій установі. Незабаром я створю свій благодійний фонд, який разом із Товариством Червоного Хреста надаватиме допомогу тим, хто її потребує", - зазначив Гвоздик.

Спортсмен відвідав відділення інтенсивної терапії для недоношених новонароджених, поспілкувався з мамами маленьких пацієнтів.

Голова Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Костянтин Башкіров уточнив, що перинатальному центру передано 200 коробок із підгузниками.

Читайте також: Гвоздик став першим Послом доброї волі Червоного Хреста України

За словами заступника головного лікаря з дитинства Харківського міського перинатального центру Ольги Каратай, щодня на одну дитину потрібно 8-10 памперсів: "Необхідність у підгузниках дуже велика. У нас є діти, від яких відмовилися батьки, відповідно, їм ніхто нічого не купує. Добре, що нам передають памперси благодійні організації, нерідко люди просто приносять".

Як повідомляв Укріформ, 26 квітня у Харкові чемпіон світу з боксу в напівважкій вазі за версією WBC харків'янин Олександр Гвоздик визнаний як перший Посол доброї волі Товариства Червоного Хреста України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-