Оплата за газ онлайн: на Миколаївщині з’явився фейковий сайт

Оплата за газ онлайн: на Миколаївщині з’явився фейковий сайт

Укрінформ
На Миколаївщині з’явився фейковий сайт неіснуючої «Управляючої компанії ЖКГ», через який шахраї виманюють гроші під виглядом сплати за газ.

Про це повідомила прес-служба ТОВ «Миколаївгаз збут» .

«З’явився сайт неіснуючої «Управляючої компанії ЖКГ», через який шахраї виманюють гроші під виглядом сплати за газ. Aдреса фейкового сайту - http://104.in.ua. «Миколаївгаз збут» попереджає – для гарантованої та захищеної сплати за газ користуйтесь лише інструкціями на сайті mkgaszbut.104.ua у розділі «Як можна заплатити за газ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для маскування шахраї використовують в адресі свого фейкового сайту цифри 104. Також там зазначені дійсні телефони органів соцзахисту та контакт-центру в Миколаївській області. Вся інша інформація - це підступні маніпуляції для того, щоби виманити гроші на підставну карту в інтернет-банку. Насправді оплата за газ має надходити лише на спеціальний рахунок уповноваженого постачальника.

Читайте також: Facebook видалив майже сотню російських акаунтів, що поширювали фейки про Україну

Фахівці із безпеки ТОВ «Миколаївгаз збут» звертають увагу, що «Управляючої компанії ЖКГ» не існує серед компаній, уповноважених працювати на газовому ринку.

«Ми звертаємось до наших клієнтів з проханням перевіряти подібну інформацію, яку вони можуть зустріти в Інтернеті. Для цього необхідно звертатися до нашого контактного центру. Також наголошуємо, що єдиним офіційним сайтом нашої компанії з достовірною інформацією є mkgaszbut.104.ua І лише реєстрація в Особистому кабінеті на нашому сайті дає можливість безпечно сплачувати за газ онлайн», - сказала директор ТОВ «Миколаївгаз збут» Наталія Левченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-