Лисичанськ знову може залишитися без води

Лисичанськ знову може залишитися без води

Укрінформ
За тиждень Лисичанськ на Луганщині знову може залишитися без води - електропостачання водоканалу вимкнуть, якщо підприємство не розрахується за травень.

Про це повідомляє у Facebook ТОВ “Луганське енергетичне об'єднання”.

“Лисичанськ знову опиниться без води, якщо "Лисичанськводоканал" не внесе кошти за травень. Дата знеструмлення за заявкою "Енера Схід" - 13 травня", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 травня 2019 року об’єкти водопостачання Лисичанська було знеструмлено. Без води залишилися більш ніж 40 тис. користувачів. Це сталося через те, що електропостачальне ТОВ “Енера Схід” не отримало повної передоплати за травень згідно з умовами договору. За інформацією міськради Лисичанська, 25 квітня водоканал вніс попередню оплату за травень у розмірі 1,25 млн грн, що становить 30%.

Читайте також: "Лисичанськводоканалу" відновлять електропостачання

3 травня Луганська обласна військово-цивільна адміністрація доручила ТОВ “Луганське енергетичне об'єднання” "відновити та забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів водопостачання Лисичанська, а також не допускати їх відключення". Увечері того ж дня ця компанія розпочала підключення об'єктів "Лисичанськводоканалу" до енергопостачання за заявою "Енера Схід".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-