Мер Одеси Труханов поїхав у відрядження до Італії

Мер Одеси Труханов поїхав у відрядження до Італії

Укрінформ
Одеський міський голова Геннадій Труханов відбув сьогодні, 6 травня, у триденне відрядження до італійського мегаполіса Генуя - міста-побратима Одеси.

Про закордонне відрядження Труханова сповістили сьогодні в муніципальному департаменті інформації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Разом з міським головою Трухановим відбули у службове відрядження до Генуї директор департаменту культури та туризму міськради Тетяна Маркова та в.о. керівника департаменту міжнародних зв'язків Олександра Олейникова. Вони візьмуть участь у робочих перемовинах з керівництвом мерії міста Генуя з розвитку взаємовигідної співпраці", - зазначили в прес-службі міськради.

Виконуючим обов'язки міського голови Одеси на період відрядження Труханова до Італії призначено Анатолія Орловського, який проводить сьогодні апаратну нараду в мерії.

Як повідомлялося, детективи НАБУ завершили на початку травня розслідування за фактом подання міським головою Одеси Геннадієм Трухановим недостовірної інформації до декларації.

За даними прес-служби відомства, детективи НАБУ завершили розслідування фактів внесення Одеським міським головою недостовірної інформації до електронних декларацій за 2015 та 2016 роки. 3 травня посадовцю відкрили матеріали слідства для ознайомлення перед складанням обвинувального акта та скеруванням його до суду.

Читайте також: НАБУ завершило слідство щодо е-декларацій мера Одеси Труханова

Труханов не вніс до декларації особу, з якою перебував в офіційному шлюбі з 1985 по 1997 роки, має двох спільних дітей, одна з яких народилась у 2000 році, тобто після офіційного розірвання шлюбу. Детективи вважають, що мер Одеси не задекларував: квартиру, два паркомісця, елінг, дачу, нежитлову нерухомість, дві автівки, частки у низці суб'єктів господарювання, проценти за вкладами у банках.

Загалом до декларації 2015 року посадовець не вніс статки на загальну суму 32,48 млн грн, до декларації 2016 року — на 18,81 млн грн. Розмір незадекларованих статків визначено на підставі експертиз, проведених в межах досудового розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-