На Франківщині перекинувся бензовоз із 38 тоннами пального

На Франківщині перекинувся бензовоз із 38 тоннами пального

Укрінформ
В селищі Отинія Коломийського району Івано-Франківської області перекинувся бензовоз. Сталося витікання 13 куб. м пального. Цистерна перевозила 38 тонн пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомляє ДСНС.

"4 травня о 02:17 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Коломия надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селищі Отинія Коломийського району... Вантажний автомобіль "ДАФ" (бензовоз) перекинувся на лівий бік, внаслідок чого у кабіні було заблоковано водія. На місці події відбувся витік палива з 2-х секцій цистерни: в кількості 13 м.куб. Дана цистерна здійснювала перевезення 38 тонн паливо-мастильних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, о 02:46 рятувальники за допомогою ручного механізованого інструменту вивільнили з кабіни автомобіля водія, 1975 р.н., та передали працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги.

Потерпілого було доправлено до Коломийської ЦРЛ.

Рятувальники також провели заходи щодо відключення клем АКБ та створили пінну подушку для недопущення займання розлитих пально-мастильних матеріалів. До місця події направлено цистерну для перекачування палива.

Від Управління ДСНС в області було залучено 25 чоловік особового складу на 7 одиницях техніки.

Фото: panorama.if.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-