В аеропорту і на вокзалі Харкова вибухівку не знайшли

В аеропорту і на вокзалі Харкова вибухівку не знайшли

Укрінформ
Правоохоронці у Харкові обстежили аеропорт та залізничний вокзал, вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

"Поліцейські провели ретельний огляд зазначених об’єктів. В ході перевірки фахівці обстежили 56600 кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали 800 громадян. Жодних вибухових речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в аеропорту поліцейські оглянули 15000 кв. метрів площі будівлі та 12000 кв. метрів прилеглої території. На залізничному вокзалі оглянуто 25600 кв. метрів площі будівлі та 4000 кв. метрів прилеглої території, евакуйовано 800 громадян.

"В ході ретельного обстеження об'єктів та прилеглої до них території жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили", - зазначили у поліції.

Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

Читайте також: Поліція затримала молодика, який "замінував" залізничний вокзал у Києві

Як повідомляв Укрінформ, інформація про закладення вибухівки у харківському аеропорту та залізничному вокзалі надійшла до поліції 2 травня близько 10:15.

З 21 квітня у Харкові через повідомлення про мінування було перевірено понад 50 об'єктів - від міжнародного аеропорту "Харків" до 5-зіркового готелю "Харків Палас" біля площі Свободи, а також 10 готелів, 3 заводів, низки торговельно-розважальних центрів та учбових закладів - вишів та шкіл. Поліція також отримала повідомлення про “мінування” церкви, яке теж виявилося неправдивим.

Фото: Відділ комунікації поліції Харківської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-