На Донеччині відкрили 10-й Центр безпеки громадян — ОДА

На Донеччині відкрили 10-й Центр безпеки громадян — ОДА

Укрінформ
У Святогірській громаді Донецької області відкрили 10-й Центр безпеки громадян.

Про це 25 квітня повідомили на офіційному сайті Донецької військово-цивільної обласної адміністрації.

«Сьогодні у Святогірській громаді Донецької області розпочав роботу новий Центр безпеки громадян. З 2016 року на Донеччині це вже десятий успішно реалізований проект», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині триває ремонт великого моста через Сіверський Донець

Голова ДСНС Микола Чечоткін зазначив, що створення ефективної системи допомоги населенню скоротить час прибуття екстрених служб до місця події та запровадить новий рівень культури безпеки нашого суспільства в цілому. Він також подякував місцевій владі, яка в надзвичайно складних умовах військової агресії приділяє велику увагу цій складовій безпеки.

Читайте також: На Донеччині відкрили оновлений фронт-офіс для обслуговування населення

Також повідомлено, що в рамках заходу відбулося і нагородження особового складу Донецького гарнізону. Рятувальники були заохочені державними нагородами, відомчими відзнаками та нагородами Міністерства внутрішніх справ. Зокрема, серед тих, кому цього дня Чечоткін вручив Ордени “За мужність” III ступеня, були та родини рятувальників, які загинули цьогоріч під час виконання службового обов'язку — Олега Моргуна та Олега Бойцова. Івану та Вікторії, — дітям загиблих рятувальників, він вручив іменні годинники, як пам'ять про їх самовідданих та героїчних батьків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-