Вінницькі учні отримають «Шкільні пакети безпеки»

Вінницькі учні отримають «Шкільні пакети безпеки»

Укрінформ
У Вінниці всі школи отримають «Шкільні пакети безпеки» в межах акції з безпеки дорожнього руху Traffic Challenge.

Про це повідомляє Віницька міська рада.

«Вінниця приєдналася до акції Traffic Challenge. Це національна програма, що проходить в рамках 10-річчя дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН. Організації акції передадуть до 400 навчальних закладів України, які розташовані поблизу аварійно небезпечних ділянок - «Шкільні пакети безпеки». У Вінниці їх отримають усі школи», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, організатори акції визначили в Україні 100 місць, де найчастіше трапляються ДТП з пішоходами. У Вінниці таких місць два. Аби зробити їх безпечнішими, там цього року планують встановити антикишені. Це елемент, який звужує зайву третю смугу руху автомобілів і впорядковує ширину пішохідного переходу

Читайте також: Українські видавці подарували книги недільним школам в ОАЕ

До «Шкільних пакетів безпеки» входять 8 світловідбивних жилетів та 20 манжетів, а також стікери, які можна наклеїти на дорожні знаки та стовпи. Першими в місті такі комплекти отримали учні школи №4.

Жилети підходять дітям від першого до одинадцятого класу. Їх одягатимуть, коли скажімо, діти, рухатимуться колоною під час походу до театру чи на екскурсію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-