У дитячому центрі «Молода Гвардія» знайшли порушень на п'ять мільйонів

У дитячому центрі «Молода Гвардія» знайшли порушень на п'ять мільйонів

Укрінформ
Співробітники Південного офісу Держаудитслужби провели ревізію фінансово-господарської діяльності підприємства «Український дитячий центр «Молода Гвардія», під час якої знайшли порушень на п'ять мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба Південного офісу відомства.

"Працівники Південного офісу Держаудитслужби провели ревізію підприємства «Український дитячий центр «Молода Гвардія» і встановили фінансових порушень на п'ять мільйонів гривень, в тому числі завданих втрат на суму 2,6 мільйона гривень. Зокрема, було перевірено використання бюджетних коштів, передбачених програмою «Будівництво та реконструкція об'єктів ДП «УДЦ «Молода Гвардія» і власних коштів Центру”, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що підрядні організації безпідставно завищили вартість виконаних ремонтно-будівельних та проектних робіт, через що Центру завдано збитків на майже 1 мільйон 600 тисяч гривень. Станом на 22 квітня будівельники вже повернули майже 1 мільйон 200 тисяч гривень, додали аудитори.

Читайте також: Рахункова палата перевіряє аеропорти "Бориспіль" та "Львів"

Крім цього, вони знайшли також низку інших порушень, про що складено протоколи на шістьох посадовців Центру. Матеріали ревізії передано до Управління СБУ в Одеській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-