На Прикарпатті діє туристична рада, яка допомагає реалізувати проекти в ОТГ

На Прикарпатті діє туристична рада, яка допомагає реалізувати проекти в ОТГ

Децентралізація
Укрінформ
В Івано-Франківській області туристична рада, яка діє при облдержадміністрації, пропонує допомогу об’єднаним територіальним громадам у реалізації інфраструктурних проектів.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

«Влада і Туристична рада Івано-Франківської області прагнуть стати партнерами для ОТГ, допомагати їм інформаційно, навчально-методично і фінансово. Вже у цьому році буде реалізовано кілька мікроінфраструктурних проектів за співфінансування з комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму», - повідомляє прес-служба ОДА.

За їхньою інформацією, тренінг «Туризм: як зробити успішним розвиток своєї території» став першим етапом програми заходів управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації, яка передбачає проведення у поточному році навчань і «круглих столів». Мета - залучення представників громад до реалізації спільних проектів у сфері туризму, підвищення рівня професійної компетентності кадрів. У навчанні взяли участь представники Брошнів-Осадської, Витвицької, Космацької, Ланчинської, Печеніжинської, Рожнівської, Тлумацької ОТГ.

Читайте також: На Рівненщині відбудеться фестиваль активного туризму

Відомо, що туристична рада – консультативно-дорадчий орган, створений при ОДА у 2017 році з метою налагодження дієвого механізму взаємодії органів виконавчої влади, бізнесу і громадськості .

Наразі в Івано-Франківській області працюють 30 ОТГ.

Фото: if.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-