У Харкові поліція шукала вибухівку на п'ятьох об'єктах

У Харкові поліція шукала вибухівку на п'ятьох об'єктах

Відео
Укрінформ
Поліція перевірила повідомлення про замінування 5 об’єктів у Харкові - залізничного вокзалу, одного з заводів, ресторану та двох шкіл. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Інформація про закладення вибухівки на Південному залізничному вокзалі, заводі на проспекті Московському, ресторані на вулиці Кромська та двох школах 22 квітня не підтвердилась", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські провели ретельний огляд цих установ та прилеглої території.

Так, на території Харківського тракторного заводу на проспекті Московському було оглянуто 4300 кв. м площі будівлі та 11600 кв. метрів прилеглої території, евакуйовано 300 громадян.

У свою чергу, на території Південного залізничного вокзалу правоохоронці оглянули 2500 кв. м площі будівлі та 3200 тисяч кв. м прилеглої території, евакуювали 1200 громадян.

Окрім цього, у ресторані на вулиці Кромській оглянуто 5 тисяч кв. м площі будівлі та 15000 кв. м прилеглої території, евакуйовано 15 громадян.

Також у школі на вулиці Плеханівська оглянуто 4 тисяч кв. м площі будівлі та 1000 кв. м прилеглої території, евакуйовано 3 людини.

Водночас у школі на вулиці Середньоуральській оглянуто 3600 тисяч кв. м площі будівлі та 9800 кв. м прилеглої території, евакуйовано 6 громадян.

У ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-