На Київщині військовий під час бійки смертельно поранив чоловіка

На Київщині військовий під час бійки смертельно поранив чоловіка

Укрінформ
У Бориспільському районі, що на Київщині, військовослужбовець однієї з військових частин Національної гвардії України під час конфлікту з двома чоловіками, завдав їм ножові удари, внаслідок чого один з них загинув.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

“Під час конфлікту з двома особами, військовослужбовець завдав їм ножові удари. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень один з чоловіків, особа якого на даний час встановлюється, помер на місці, а інший був доставлений до хірургічного відділення Бориспільської Центральної районної лікарні”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Майдані поранили поліцейського і викрали службовий Prius - ЗМІ

Поінформовано, що подія сталася у Бориспільському районі на Київщині.

Як зазначається, військовослужбовця однієї з військових частин Національної гвардії України затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Також слідчі ДБР готують клопотання до суду про обрання військовослужбовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом замаху на умисне вбивство іншого постраждалого, який наразі перебуває у лікарні (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії.

У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-