На відбудову зруйнованої обстрілами психлікарні у Слов'янську дали понад 240 мільйонів

На відбудову зруйнованої обстрілами психлікарні у Слов'янську дали понад 240 мільйонів

Відео
Укрінформ
У Слов'янську Донецької області на будівництво головного корпусу обласної психіатричної лікарні, яка була майже зруйнована обстрілами російських окупаційних військ, за 2018-2019 роки спрямовано понад 241 млн грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«Тривають роботи з будівництва головного корпусу обласної психіатричної лікарні у Слов'янську. У минулому році на цей об'єкт спрямували 37 млн 698 тис. грн (з них 26 млн 388 тис. - кошти Державного фонду регіонального розвитку, 11 млн 309 тис. грн - обласного бюджету). У цьому році обсяг капітальних вкладень становитиме 148 млн 063 тисячі з державного і 44 млн 418 тис. грн з обласного бюджетів», - повідомив Куць.

За його словами, обласна психіатрична лікарня м.Слов'янськ була заснована у 1958 році і розташована у селищі Семенівка міста Слов'янська на ділянці площею 11,5 га. У 2014 році у лікарні функціонували 6 лікувальних та 4 господарчі корпуси.

Читайте також: У Красногорівці відбудували опірну школу, обстріляну російською артилерією

Під час активних бойових дій, які тривали з квітня до липня 2014 року, два корпуси були повністю зруйновані, 4 - суттєво пошкоджені.

На сьогодні повністю відновлені психотуберкульозне та дитяче відділення, констатував Куць.

Фото: Олександр Куць, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-