Систему

Систему "Вулик" запровадять у 400 центрах адмінпослуг

Децентралізація
Укрінформ
З травня 2019 року за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» планується розпочати впровадження системи «Вулик» в 400 ЦНАПах.

Про це йдеться у річному звіті Програми «U-LEAD з Європою», що оприлюднений на порталі “Децентралізація”.

«Травень 2019 р. – Липень 2020 р. Впровадження системи «Вулик» в 400 ЦНАП», - йдеться у звіті.

Також з листопада минулого року до липня 2020 року триватимуть семінари у галузі роботи з системою «Вулик».

Зазначається, що з травня 2018 року по квітень 2019 року тривало пілотне впровадження системи. Нині 10 ЦНАПів здійснили пілотне впровадження інформаційної системи «Вулик». Проведені навчальні курси для 58 адміністраторів та 31 розробника.

Система «Вулик» допомагає підвищити доступність та якість послуг, що здійснюють Центри надання адміністративних послуг. «Вулик» автоматизує роботу ЦНАПів і дає змогу вдесятеро прискорити процес надання послуг завдяки повторному використанню даних з національних реєстрів і надання послуг безпосередньо громадянам.

Читайте також: ОТГ Миколаївщини вчилися, як поповнювати свої бюджети за рахунок землі

Впровадження системи «Вулик» проходить у рамках проекту EGOV4UKRAINE, спрямованого на покращення процесу надання адміністративних послуг.

Загалом Програма «U-LEAD з Європою» до 2020 року планує створити або модернізувати понад 600 Центрів надання адміністративних послуг по всій країні.

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-