У Харкові прорвало трубу тепломережі: вулицями тече окріп

У Харкові прорвало трубу тепломережі: вулицями тече окріп

Фото, відео
Укрінформ
Вулиці біля станції метро "Київська" залиті окропом.
Про це кореспондентові Укрінформу розповів керівник прес-служби ГУ ДСНС у Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"Близько 14:00 рятувальників викликали до метро "Київська", де гарячою водою затоплений автомобіль і водій з пасажиром чекають допомоги на даху авто. Коли ми прибули на місце події, то побачили буквально річки гарячої води, що біжить навколишніми вулицями. Зараз ремонтники шукають місце прориву труби тепломережі. Група рятувальників продовжує чергувати на місці події", - розповів Лупандін.

За словами директора департаменту у справах інформації Харківської міськради Юрія Сидоренка, як тільки комунальники знайдуть місце прориву, розпочнуться ремонтні роботи. "Скільки на це знадобиться часу - поки що невідомо. Дефект на магістралі діаметром з метр. Комунальники відразу ж перекрили подачу і перенаправили воду по інших мережах, тож, будинки й установи не відключали", - повідомив він.

Читайте також: У харківському метро у тестовому режимі запустили "E-ticket"

За даними, уточненими в міськраді, прорвало трубу тепломережі, яка з'єднує ТЕЦ-5 і Салтівський житловий масив. В результаті кілька вулиць залило окропом. Рух транспорту в районі станції метро "Київська" перекритий. Патрульні здійснюють відведення машин на сусідні вулиці. Станом на 16:00 частково перекрито вулицю Матюшенка від вул. Челюскінців до вул. Шевченка. Рух вулицею Шевченка не припинявся.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-