Стрілянина під Одесою: голова Укртрансбезпеки їде розбиратися

Стрілянина під Одесою: голова Укртрансбезпеки їде розбиратися

Укрінформ
Голова Укртрансбезпеки Михайло Ноняк вирішив особисто з'ясувати причини й обставини нічної стрілянини і нападу на активістів ГО "Український транспортний союз", що закінчилась госпіталізацією трьох учасників резонансної події.
Про це Ноняк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я виїжджаю до Одеси, щоб особисто вивчити ситуацію, провести розширену нараду з участю силовиків і вжити необхідних заходів", - зазначив Ноняк, уточнивши, що інспектори Укртрансбезпеки тілесних ушкоджень не отримали.

У свою чергу прес-служба Патрульної поліції Одещини повідомила, що Департамент патрульної поліції НПУ ініціював службове розслідування законності дій/бездіяльності поліцейських, що несли в ніч на середу службу на КП "Дачне". Після його завершення "буде надано правову оцінку". 

Як повідомлялося, співробітники поліції розслідують обставини збройного нападу групи невідомих на пункт габаритно-вагового контролю "Дачне" Укртрансбезпеки у Біляївському районі Одеської області, внаслідок якого постраждали декілька людей.

Читайте також: На Одещині невідомі вдерлися на пункт вагового контролю, є поранені

За даними поліції, група озброєних осіб у масках напала на представників громадської організації, які знаходилися на пункті габаритно-вагового контролю і контролювали діяльність працівників під час зважування вантажних автомобілів. Внаслідок нападу троє чоловіків отримали ушкодження й були доставлені до лікарні з травмами різної тяжкості. Крім того, пошкоджено кілька автомобілів представників громадськості.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії зі свідками, потерпілими та очевидцями кримінального правопорушення, а також вживаються заходи із встановлення та затримання правопорушників, поінформували в поліції.

Водночас активістка Олеся Голодок на своїй сторінці у Facebook повідомила, що під час нападу невідомих зловмисників в масках "інспектори Патрульної поліції Одеської області спокійно спостерігали і абсолютно не втручались". За її словами, бандити на очах поліцейських спокійно залишили місце злочину".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-