Стрілянина біля військової частини: поліція розповіла подробиці

Стрілянина біля військової частини: поліція розповіла подробиці

Фото
Укрінформ
Поліція встановлює обставини стрілянини біля військової частини у Київському районі Харкова.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Повідомлення про те, що по вулиці Академіка Проскури в районі військової частини чутно постріли, надійшло до поліції 16 квітня близько 16:40. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво райвідділу поліції та кілька екіпажів патрульної поліції", - йдеться у повідомленні.

Прибувши за адресою, правоохоронці виявили автомобіль "Daewoo Lanos" під керуванням 31-річного громадянина Ізраїлю з п’ятьма пасажирами від 18 до 24 років, громадянами тієї ж держави.

Троє з чоловіків виявились студентами одного з університетів Харкова, а інші приїхали до них в гості.

Як пояснив водій, пасажири поводилися дуже голосно, а згодом відкрили вікно в автомобілі та почали здійснювати постріли.

З місця події правоохоронці вилучили стартовий пістолет, дві відстріляні та дві не відстріляні гільзи. Учасники події були доставлені до Київського відділу поліції для з’ясування всіх обставин пригоди.

Інформація про вказаний факт зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень.

Читайте також: На Одещині невідомі вдерлися на пункт вагового контролю, є поранені

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як пояснили кореспондентові Укрінформу у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, усіх шістьох затриманих допросили та відпустили.

Тим часом, у мережі поширено інформацію про те, що 16 квітня стрілянину чули у Лісопарку біля військової частини Нацгвадії. На місце прибули правоохоронці з автоматами, які виявили біля військової частини чотирьох молодиків арабської зовнішності. В авто, припаркованому біля місця конфлікту, також виявили предмет, схожий на пістолет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-