На Одещині невідомі вдерлися на пункт вагового контролю, є поранені

На Одещині невідомі вдерлися на пункт вагового контролю, є поранені

Фото
Укрінформ
Співробітники поліції розслідують обставини збройного нападу групи невідомих на пункт габаритно-вагового контролю "Дачне" Укртрансбезпеки у Біляївському районі Одеської області, внаслідок якого постраждали кілька людей.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

“Подія сталася 16 квітня близько половини одинадцятої вечора на посту «Дачне» у Біляївському районі. До поліції звернувся голова громадської організації та повідомив, що група невідомих озброєних осіб напала на представників його організації, які знаходилися на ваговому пункті та контролювали діяльність працівників під час зважування вантажних автомобілів”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, внаслідок події троє чоловіків отримали ушкодження та були доставлені до лікарні з травмами різної тяжкості. Крім того, було пошкоджено кілька автомобілів представників громадськості.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії зі свідками, потерпілими та очевидцями кримінального правопорушення, а також вживаються заходи із встановлення та затримання правопорушників, поінформували в поліції.

Водночас активістка Олеся Голодок на своїй сторінці у Facebook повідомляє, що невідомі в масках на посту біля села Дачне розстріляли інспекторів "Укртрансбезпеки" та представників організації "Український транспортний союз". Є поранені.

Читайте також: Підозрюваних у вбивстві ювеліра Кисельова відправили за грати

“Невідомі в масках зайшли на пост зі сторони села одразу як на посту вимкнули світло. Розстріляли інспекторів “Укртрансбезпеки” та громадських діячів Українського транспортного союзу. Добивали людей палицями. Трощили та розстрілювали машини”, - написала вона.

При цьому активістка стверджує, що “весь цей час інспектори Патрульної поліції Одеської області спокійно спостерігали і абсолютно не втручались”. За її словами, “бандити на очах поліцейських спокійно залишили місце злочину”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-