Більше ста дітей з Донеччини вирушили до «Молодої гвардії» та «Артеку»

Більше ста дітей з Донеччини вирушили до «Молодої гвардії» та «Артеку»

Укрінформ
104 дитини з Донецької області поїхали на відпочинок на тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек».

Про це повідомили в Донецькій ОДА.

«104 дитини з Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на ІІІ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що 36 дітей із 14 квітня поїхали до ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія» в Одесу на ІІІ тематичну зміну «Вектор на майбутнє». 68 хлопчиків і дівчат з 15 квітня перебувають у Міжнародному дитячому центрі «Артек» на ІІІ тематичній зміні «Академмістечко Артек». Кожна зміна триватиме 21 день.

У рамках зміни в «Артеку» буде організовано наукові студії за ключовими темами «Сучасна школа в епоху цифрових технологій», «Учні-дослідники – майбутнє української науки».

Читайте також: "Зоряні малята" на Донеччині зберуть 650 обдарованих дітей

У центрі уваги учасників зміни буде обговорення шляхів формування нової української школи. При цьому акцент робитиметься на козацькі традиції виховання, неформальну освіту та освітні технології майбутнього.

Програма тематичної зміни «Вектор на майбутнє» в «Молодій гвардії» передбачає реалізацію ділової гри «Світ професій». Діти будуть залучені до розробки різноманітних проектів, братимуть участь у майстер-класах, освітніх майданчиках, зустрічах із відомими підприємцями, екскурсіях до вищих навчальних закладів та підприємств.

Фото: moloda-gvardiya.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-