Від початку ООС медзакладам Донеччини передали гуманітарну допомогу на 5,8 мільйона

Від початку ООС медзакладам Донеччини передали гуманітарну допомогу на 5,8 мільйона

Укрінформ
Від початку ООС до 28 медичних та геріатричних закладів Донеччини передано гуманітарну допомогу на понад 5,8 млн грн.

Про це йшлося під час зустрічі Командувача об’єднаних сил Сергія Наєва з керівником гуманітарного проекту Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» Діаною Дольс, повідомляє прес-служба ООС.

“Завдяки злагодженій та ретельно спланованій співпраці з Асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» та за дієвої підтримки українських транспортників – Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України... від початку операції Об’єднаних сил до 28 медичних та геріатричних закладів, лікарень, амбулаторій, будників інвалідів Донецької та Луганської областей передано медичне обладнання, меблі, протези, гігієнічні засоби, одяг для лікарів, інвалідні візки та інші необхідні лікарям та хворим речі на суму понад 5,8 млн гривень”, - повідомляють в прес-службі.

Зокрема, допомога надана Мар’їнській центральній районній лікарні, Нижнянському обласному психоневрологічному інтернату, Теплівському обласному психоневрологічному інтернату, Луганській обласній клінічній лікарні, Кремінському обласному будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, Краматорському міському онкодиспансеру, Гірській центральній районній лікарні (Попаснянський район), Світлодарській центральній районній лікарні, Краматорському пологовому будинку та ін.

Як зазначається, гуманітарну допомогу медичного призначення на сумку понад 1,2 млн грн також передано до військових мобільних госпіталів Об’єднаних сил.

Фото прес-служби ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-