Мільйон замість 10 тисяч: влада Кропивницького виграла суд щодо оренди з готелем

Мільйон замість 10 тисяч: влада Кропивницького виграла суд щодо оренди з готелем

Укрінформ
Управління комунальної власності міськради міста Кропивницького виграло судовий процес проти колективного підприємства “Центр - готель”, що орендує площі готелю “Київ” - замість 10 тисяч гривень винаймачам доведеться сплачувати 1,2 мільйона щомісяця.

Про це повідомляє сайт міської ради.

“Із 9 квітня рішення суду набуло законної сили, і орендатору доведеться сплачувати справедливу вартість оренди – 1, 2 мільйона гривень щомісяця”, - йдеться в повідомленні.

В оренді готель перебуває із 1994 року, і відтоді умови договору не змінювалися: тобто всі ці роки підприємство «Центр - готель» за користування понад 7 тисячами квадратних метрів готельної площі, розташованої у самому центрі міста, сплачувало в міський бюджет трохи більше 10 тисяч гривень. Відповідно до укладеного договору, такі умови мали діяти до 2024 року.

"Ми обрахували нові умови договору, бо, зрозуміло, що така орендна плата несправедлива, – пояснив начальник управління комунальної власності Олег Колюка. – Добровільно орендар на нові розцінки не погоджувався, тому ми звернулися до суду. Ми виграли перший суд, орендар подав апеляцію, але рішення першої інстанції залишили без змін”, - зазначив Колюка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-