На Київщини у автівці під час руху вибухнула граната, водій загинув

На Київщини у автівці під час руху вибухнула граната, водій загинув

Укрінформ
Поблизу села Студеники Переяслав-Хмельницького району у салоні автомобіля під час руху стався вибух, унаслідок якого загинув водій.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Сьогодні зранку до чергової частини Переяслав-Хмельницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Студеники Переяслав-Хмельницького району автомобіль «Тойота Кемрі» знаходиться в кюветі з загиблим в ньому водієм", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що автомобіль під керуванням водія 1976 р.н. рухався по автодорозі «Київ-Переяслав-Хмельницький» на швидкості 150 км/годину. Під час руху в салоні автомобіля пролунав вибух, в результаті чого водій загинув на місці, однак автомобіль продовжив свій рух, після чого з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Читайте також: У Нідерландах у паб підкинули гранату

Під час огляду поліцейські виявили у водія травматичну ампутацію правої руки, а в салоні автомобіля знаходились фрагменти від частини корпусу гранати РГД-5.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з кваліфікуючою ознакою «Нещасний випадок». Встановлюються інші обставини цієї події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-