Суд арештував одесита, який бив поранених у ДТП нацгвардійців

Суд арештував одесита, який бив поранених у ДТП нацгвардійців

Укрінформ
Суд Одеси задовольнив клопотання слідчого і санкціонував арешт на період слідства жителя міста, який 30 березня бив поранених у ДТП нацгвардійців на проспекті Добровольського.

Про це повідомив радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook.

"Суворовський райсуд Одеси задовольнив клопотання слідчого про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою стосовно громадянина Путіліна, якого підозрюють у скоєнні злочину за ознаками ч. 3 ст. 296, ч 2 ст 345 Кримінального кодексу України. Це той, що вчиняв 30 березня неадекватні дії щодо поранених військовослужбовців НГУ на місці трагічної ДТП", - зазначив Форостяк.

Як повідомлялося, водій автомобіля на єврономерах збив в Одесі трьох співробітників Національної гвардії. Один нацгвардієць загинув на місці, а двох з тяжкими травмами госпіталізували. Причому травмованим солдатам, які стікали кров'ю на асфальті, завдав кілька ударів один з перехожих, якого наступного дня вдалося затримати.

Читайте також: Смертельна ДТП з нацгвардійцями: одеський суд арештував водія

Слідством також установлено, що водій автомобіля «Opel» з європейською реєстрацією, рухаючись по проспекту Добровольського, грубо порушив правила дорожнього руху. Здійснюючи рух на заборонений сигнал світлофора (жовтий), скоїв зіткнення з двома автомобілями. Від удару його транспортний засіб відкинуло на тротуар, де у цей час перебували люди, що призвело до смерті однієї особи і травмувань п'ятьох потерпілих.

Київський райсуд Одеси розглянув 1 квітня клопотання правоохоронців щодо обрання водію запобіжного заходу. Слідчий суддя задовольнив клопотання, обравши стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-