В Одесі

В Одесі "тітушки" увірвалися до Укравтодору

Фото
Укрінформ
Поліцейські затримали у Одесі групу чоловіків на чолі з підприємцем, оголошеним у розшук, які увірвалися до Служби автомобільних доріг Одеської області.
Про це у Facebook повідомив радник очільника поліції Одещини Руслан Форостяк.

"До Служби автомобільних доріг в Одеській області увірвалася тітушня на чолі з підприємцем, що колись був чи то підрядником, чи то замовником, коротше колись активно пиляв бюджет та не встиг допилити, бо був оголошений в розшук та останнім часом переховувався від правоохоронних органів", - зазначив Форостяк.

Він уточнив, що цей чоловік вирішив "разом з якоюсь тітушнею увірватись до державного адміністративного приміщення, де намагалися "поставити актуальні", на його думку, питання та продемонструвати рішучість своїх претензій".

Читайте також: На проплачені акції в Одесу їхали ультрас "Динамо" — поліція

"У підсумку прибувші наряди спецпризначенців поліції Одеської області затримали всю цю дивну групу, яка заблудилась в Службі автомобільних доріг області, не потрапивши на гуморину, та доставили до Хмельницького ВП - де вони вже спокійно та під надійною охороною без інших пригод будуть святкувати своє 1 квітня", - зазначив Форостяк.

Він уточнив, що особа, що перебувала у розшуку, також доставлена до відділку поліції.

В Одесі "тітушки" увірвалися до Служби автомобільних доріг

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-