Постраждалий від вибухів у Кропивницькому помер у лікарні

Постраждалий від вибухів у Кропивницькому помер у лікарні

Укрінформ
У лікарні Кропивницького помер водій автоцистерни, яка минулої середи, 27 березня, вибухнула під час пожежі на вул. Київській.
Про це з посиланням на лікарів повідомляє телеканал UA: Кропивницький.

"У лікарні помер водій автоцистерни з газом, що 27 березня вибухнула на автостоянці в Кропивницькому. Сталося це вчора о 20:10. Про це журналістам Новин повідомила завідувач опіковим відділенням обласної лікарні Наталія Корчака", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 29 березня водія, 58-річного Анатолія з Кривого Рогу, перевели з реанімаційного відділення в опікове.

Читайте також: Вибухи у Кропивницькому: постраждалим дадуть гроші на ремонт будинків

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня ввечері на автомайданчику біля АЗС у Кропивницькому виникла масштабна пожежа: загорілися і вибухнули три цистерни зі скрапленим газом. Було травмовано четверо людей, у тому числі двоє рятувальників.

Унаслідок пожежі знищено десять вантажних та вісім легкових автомобілів і пошкоджено два вантажних та вісім легкових транспортних засобів, будівлю трансформаторної підстанції.

За фактом надзвичайної події, пов’язаної з вибухами на газозаправній станції у Кропивницькому, поліція розпочала кримінальне провадження про порушення правил безпеки. Керівнику та головному інженеру ТОВ «Елан-Ві», яке торгує пальним, повідомлено про підозру. Правоохоронці затримали інженера при спробі залишити територію України. Керівник підприємства перебуває в лікарняному закладі під охороною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-