У Волновасі відкрили оновлений Центр надання адмінпослуг

У Волновасі відкрили оновлений Центр надання адмінпослуг

Фото
Укрінформ
У Волновасі Донецької області відкрився оновлений Центр надання адміністративних послуг.

Про це 29 березня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

"Оновлений Центр надання адміністративних послуг відкрився у Волновасі. У ньому люди зможуть отримати понад сотню адмінпослуг, у тому числі - оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та біометричний для виїзду за кордон (для цього закуплено 5 робочих станцій)", - написав очільник області.

За його словами, загалом у ЦНАПі облаштовано 13 робочих місць адміністраторів у фронт-офісі та три - для працівників у бек-офісі.

Читайте також: На Донеччині 29 центрів надання адмінпослуг, цього року відкриють ще два

Ремонт і облаштування ЦНАПу виконано коштом державного та районного бюджетів, загальна вартість проекту - 5 млн 563 тис. грн.

"Переконаний, що Волноваський центр надаватиме якісні послуги - усе необхідне для цього є. Програма наближення адмінпослуг до людей, започаткована Президентом України Петром Порошенком, дає свої результати: лише на Донеччині вже працює 29 ЦНАПів, два з них - нові, 10 - капітально відремонтовані", - зазначив Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-