“Артек” і “Молоду гвардію” відвідають 100 дітей з Донеччини

“Артек” і “Молоду гвардію” відвідають 100 дітей з Донеччини

Укрінформ
Від Донецької області до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» направлено 100 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Про це в понеділок повідомили в Департаменті соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації.

«Від Донецької області на оздоровчу зміну до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» направлено 100 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що з них 62 дитини направили до ДП «УДЦ «Молода гвардія» та 38 дітей – до ДПУ «МДЦ «Артек». У дитячих центрах діти перебуватимуть 21 день.

Метою ІІ-ої тематичної зміни в ДП «УДЦ «Молода гвардія» «Нове життя нового прагне слова» (22.03-11.04.2019 року) є направлення на підвищення інформаційної культури вихованців, набуття ними навичок і умінь орієнтуватися у зростаючому потоці інформації. В основі програми - цикл тематичних заходів, які допоможуть дітям: обмінятися досвідом громадської діяльності, отримати можливість висловити свою позицію – позицію молодих, активних і небайдужих; підтримати творчу ініціативу юних журналістів та інших членів дитячого ЗМІ, разом з ними реалізувати соціально значущі проекти.

На дітей чекають екскурсії до Одеського цирку та театру Музичної комедії ім. М. Водяного, творчі майстерні «Диво-бісер», «Етно-лялька» та «Стилістика» тощо.

У ДПУ «МДЦ «Артек» ІІ-а тематична зміна «Артек збирає друзів» (23.03 – 12.04.2019 року) - це зміна-гра, що запропонує її учасникам, граючи, навчатися та навчатися у грі. В рамках зміни відкриється майстерня організаторів гри, яка завершиться фестивалем юних грай-майстрів.

Читайте також: Діти поліцейських Луганщини поїхали відпочивати на Прикарпаття

Головними подіями зміни будуть: всеукраїнський семінар організаторів ігрової діяльності для дітей та підлітків, акція «Янголи-обереги», спрямована на підтримку українських захисників на Сході, велика економічна гра, конкурс майстрів дозвілля, змагання у настільних іграх тощо.

В дитячих центрах «Молода гвардія» і «Артек» передбачена школа – осередок гармонійного розвитку, творчості, невимушеного навчання та комунікації.

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 14.04.2019 року, в ДПУ «МДЦ «Артек» - з 15.04.2019 року, констатували в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-