Порошенко у Тернополі долучився до встановлення музичного рекорду

Порошенко у Тернополі долучився до встановлення музичного рекорду

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко у Тернополі взяв участь у встановленні музичного рекорду України на наймасовіше виконання пісні "Вставай, сонце".

Досягнення зафіксовано представником Книги рекордів України, повідомляє прес-служба глави держави.

“Президент Петро Порошенко у Тернополі відвідав заключний етап обласного патріотично-мистецького дитячо-юнацького фестивалю "Вставай, сонце", де разом із учасниками заходу взяв участь у встановленні музичного рекорду - 1550 дітей одночасно виконали пісню "Вставай, сонце" Андрія Підлужного”, - ідеться у повідомленні.

Робоча поїздка Президента до Тернопільської області/ Фото прес-служби

Глава держави також вручив нагороди переможцям фестивалю.

Президент зазначив, що такі фестивалі роблять величезну справу, та висловив переконання у великому майбутньому їх і загалом нашої держави.

“Таке яскраве майбутнє, яке є у вас, точно буде у нашої України”, - підкреслив він.

На думку Порошенка, саме яскраві та талановиті українці забезпечать перемогу та розвиток своєї держави.

Читайте також: Порошенко повернув УГКЦ комплекс келій монастиря отців-домініканців

“Які співучі українські пісні, які співучі є хлопці й дівчата, які точно забезпечать, щоб наша країна виграла, перемогла і стала потужним членом ЄС, повернулася в родину європейських народів”, - сказав Президент, наголосивши, що Європи не може бути без України та української культури.

Глава держави також висловив сподівання, що серед учасників фестивалю є майбутні переможці конкурсів, які своїми здобутками прославлятимуть свою країну і рідний край, що, у свою чергу, приваблюватиме туристів, котрі “почувши українські пісні, закохаються в Україну”.

"Ви справді демонструєте, яка красива Україна. Ви справді демонструєте, які красиві і талановиті у нас хлопці й дівчата", - звернувся Порошенко до організаторів та учасників фестивалю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-