У Вінниці можливостями

У Вінниці можливостями "Муніципального житла" скористалися 19 родин атошників

Укрінформ
У Вінниці можливостями програми «Муніципальне житло» скористалися 17 учасників та 2 родини загиблих бійців АТО/ООС.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник директора департаменту економіки Вінницької міської ради Максим Мартьянов.

«Загальна кількість учасників антитерористичної операції, які придбали житло в об’єктах будівництва програми «Муніципальне житло» за 2014-2018 роки, становить 17 чоловік. З категорії «Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій, які проходили військову службу в зоні антитерористичної операції/операції об’єднаних сил (АТО/ООС)», в рамках Програми придбала житло 2 особи», - повідомив Мартьянов.

За його словами, усього йдеться про 19 родин учасників АТО/ООС та загиблих бійців, які скористалися можливістю придбати житло за цінами нижчими від ринкових у межах програми «Муніципальне житло».

Читайте також: В Україну заборонили ввозити ще 17 пропагандистських книг з Росії

Програма «Муніципальне житло діє у Вінниці з 2009 року. У 2014 року перелік осіб, які можуть узяти в ній участь, доповнили внутрішньо переміщеними особами та військовослужбовцями, які брали участь в АТО та членами їхніх сімей, зареєстрованими у Вінниці.

Для забезпечення можливості участі у Програмі категорії «Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій, які проходили військову службу в зоні антитерористичної операції (АТО/ООС)», рішенням виконавчого комітету, в кожному «муніципальному» будинку бронюються квартири (не більше 5) на поверхах не вище четвертого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-