У Дніпрі собака знайшов жінку, яка просиділа в колодязі дві доби

У Дніпрі собака знайшов жінку, яка просиділа в колодязі дві доби

Відео
Укрінформ
У Дніпрі собака знайшов жінку, яка пробула в колодязі дві доби. Рятувальникам вдалося звільнити постраждалу, її передали медикам.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС Дніпропетровської області.

«24-го березня о 16:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що жінка впала в колодязь на вулиці Баженова Шевченківського району міста Дніпро. По прибуттю до місця виклику рятувальники за допомогою драбини та рятувальної мотузки дістали жінку, громадянку 1952 року народження, з колодязя та передали працівникам швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Водночас, кінолог-рятувальник Павлоградського пошуково-рятувального загону «Антарес» Спілка Самаритян-кінологів України (KSBU) Лариса Борисенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомила, що постраждалу, якій 65 років, знайшов собака.

«Знайшла Спаркі. На місце викликали бригаду ДСНС, швидку допомогу. Постраждалу транспортовано в 16-у лікарню м. Дніпро (в свідомості !!!). Пробула в каналізаційному колекторі 2-і доби. Тривалість пошуку від моменту запуску собаки - близько 30-40 хвилин, на даній локації - приблизно 10 хвилин», - написала Борисенко.

Читайте також: На Кременчуцькому водосховищі пропали двоє рибалок: тривають пошуки

Раніше Укрінформ повідомляв, що досвідчений кінолог Лариса Борисенко разом зі своїм собакою - бельгійською вівчаркою малінуа Спаркі займається пошуком загиблих військовослужбовців у зоні проведення АТО/ООС у межах гуманітарного проекту "Евакуація-200". Спаркі - єдиний в Україні собака, що може розшукувати тіла загиблих під шаром землі завтовшки до двох метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-