Голова Херсонської ОДА обіцяє 50 тисяч за кожного викритого палія очерету

Голова Херсонської ОДА обіцяє 50 тисяч за кожного викритого палія очерету

Укрінформ
Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв пообіцяв за кожного викритого палія очерету виплачувати винагороду у розмірі 50 тисяч гривень.

Про це він написав у Facebook.

"Учора полум’я охопило Херсон з обох боків: горіли плавні на іншому березі Дніпра навпроти парку Слави та у Шуменському мікрорайоні міста. Служби ДСНС працюють над гасінням пожежі, але все це боротьба з наслідками. Потрібно притягнути винних до відповідальності. Якщо Вам стало відомо про порушників, чи Ви стали свідком цього злочину над природою, повідомляйте у правоохоронні органи. Ми оголошуємо винагороду в розмірі 50 тисяч гривень за кожного палія очерету", - наголосив Гордєєв.

У розмові з кореспондентом Укрінформу він розповів, що до нього звернулися представники бізнесу, які заявили, що готові надати таку винагороду.

"Мене попросили представники бізнесу, щоб я озвучив цю інформацію. Вони обурені тим, що відбуваються підпали, і готові виплатити винагороду людям, які допоможуть викрити паліїв. 50 тисяч гривень за кожного палія", - заявив голова Херсонської ОДА.

Читайте також: На Херсонщині горять плавні

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня на Херсонщині горіли плавні в обласному центрі та поблизу міста Олешки. Загалом минулої доби в області сталося вісім пожеж в екосистемах загальною площею 7,5 га. З початку року в екосистемах області зафіксовано 165 пожеж на площі близько 80 га. Пожежі у плавнях виникають через браконьєрів та необережне поводження з вогнем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-