У Миколаєві для вантажівок понад 20 тонн закриють Піденнобузький міст

У Миколаєві для вантажівок понад 20 тонн закриють Піденнобузький міст

Укрінформ
У Миколаєві обмежать рух транспорту Південнобузьким мостом: з 19 квітня по ньому не зможуть проїхати машини масою понад 20 тонн.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

«Виконком Миколаївської міської ради 22 березня прийняв рішення «Про організацію руху транспорту через Південнобузький міст в м. Миколаєві». Документ передбачає введення заборони на проїзд через Південнобузький міст для транспорту масою більше 20 тонн», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що обмеження не стосуеться автомобілів спеціального призначення і транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів на міських, приміських, міжміських, міжнародних автобусних маршрутах загального користування із залученням організацій, які в установленому законодавством порядку отримали ліцензію на виконання відповідних робіт.

Читайте також: Шулявський міст відкриють для авто до кінця року — Кличко

За результатами експертизи Південнобузький міст перебуває в дуже поганому технічному стані - експерти оцінюють його як непрацездатний. Тому є загроза руйнування конструкції.

Як зазначив заступник начальника управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Олег Кукса, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області разом із департаментом ЖКГ міської ради повинні розробити схему організації дорожнього руху, яка передбачає заборону руху транспортних засобів важче 20 тонн.

Крім цього, департамент ЖКГ має забезпечити розробку проекту капітального ремонту Південнобузького моста.

При цьому повідомляється, що біля Гур'ївки планують навести поромну переправу для транспортування великовантажного транспорту через Південний Буг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-