На Луганщині координуватимуть будівництво «зеленої» енергетики

На Луганщині координуватимуть будівництво «зеленої» енергетики

Укрінформ
В Луганській області створюють робочу групу, яка координуватиме будівництво об’єктів «зеленої» енергетики.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

«Проект, який реалізовуватиметься на Луганщині за підтримки канадців, є стратегічно важливим для нашої області. У зв’язку з військовою агресією РФ та бойовими діями ми відокремлені від Об'єднаної енергетичної системи України. Тому для нас дуже важливо реалізувати проект в енергетичній галузі», – наголосив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко під час зустрічі з канадською делегацією.

У свою чергу, президент компанії «Capital Hill Group» Девід Ангус та директор компанії «Lugansk Solar Canada Ink.» Дезмонд Бурк висловили сподівання, що реалізація проекту допоможе економічному розвитку Луганщини.

Дезмонд Бурк повідомив, що нещодавно мав зустріч із міністром міжнародної торгівлі Канади, який також зацікавлений у початку будівництва об’єктів «зеленої» енергетики на Луганщині.

Читайте також: Реформи в Україні мають тривати попри вибори – представник ЄС

Тож, відсьогодні будуть визначені першочергові заходи щодо швидкої та ефективної реалізації проекту. Зокрема, відбудуться робочі зустрічі в Агенції регіонального розвитку Луганської області, міській раді Рубіжного, на території якого й заплановано будівництво зазначених об’єктів.

За підсумками буде створена робоча група, члени якої усебічно розв'язувати питання, пов’язані з реалізацією проекту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-