Марина Порошенко відвідала Любарський інклюзивно-ресурсний центр

Марина Порошенко відвідала Любарський інклюзивно-ресурсний центр

Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко під час візиту на Житомирщину ознайомилася з роботою Любарського інклюзивно-ресурсного центру.

Про це повідомляє Житомирська ОДА.

«У рамках робочої поїздки до Житомирщини дружина Президента Марина Порошенко відвідала інклюзивно-ресурсний центр, який працює у Любарській ОТГ. Це один із 29 ІРЦ, які створили на Житомирщині в рамках всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації»», - йдеться у повідомленні.

В ІРЦ зараз працюють практичні психологи, логопеди, дефектолог та реабілітолог, які щотижня займаються із близько 20 дітьми з обмеженими можливостями, що проживають на території Любарської ОТГ.

Загалом фахівці обслуговують понад 4 тисячі дітей із Любарського району.

Марина Порошенко поспілкувалася також зі студентами та викладачами Любарського професійного ліцею, в якому навчається 20 осіб з особливими освітніми потребами.

Читайте також: Марина Порошенко долучилася до флешмобу Lots of Socks

Як повідомлялося, у Житомирі Марина Порошенко взяла участь у тренінгу «Комплексна оцінка потреб дітей в закладах інституційного догляду та сім’ї», а також приєдналася разом із донькою Євгенією до флешмобу Lots of Socks, що проходив у Житомирському державному університеті ім. І. Франка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-