Жителям Луганщини торік виплатили 785 мільйонів соцдопомоги

Жителям Луганщини торік виплатили 785 мільйонів соцдопомоги

Укрінформ
У Луганській області державну соціальну допомогу минулоріч надали 39 тисячам отримувачів на загальну суму 785 мільйонів гривень.

Такі дані, з посиланням на Департамент соціального захисту населення оприлюднила прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Протягом минулого року на виконання програм соціального захисту населення області спрямовано 2486,3 млн гривень, у тому числі з державного бюджету – 2425,3 млн гривень, з облбюджету – 148,4 млн гривень та інших джерел фінансування – 12,7 млн гривень», - зазначила директор Департаменту соціального захисту облдержадміністрації Елеонора Поліщук.

Окремо вона підкреслила, що 39 тис. отримувачів надано державну соціальну допомогу на суму 785 млн гривень.

У рамках програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей восьми особам надано компенсації на загальну суму 5,1 млн гривень для придбання квартир.

Читайте також: На Луганщині після деокупації створять 11 тергромад - Зубко

З метою реалізації бюджетної програми «Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів» отримано понад 5,9 тис. одиниць технічних засобів реабілітації, з них 4,7 тис. – протезно-ортопедичні вироби, понад 450 – крісла колісні, 470 – палиці та милиці, 370 – інші технічні засоби реабілітації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-