Марина Порошенко відвідала Дар’ївську амбулаторію на Херсонщині

Марина Порошенко відвідала Дар’ївську амбулаторію на Херсонщині

Фото
Укрінформ
На Херсонщині дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Дар’ївську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка є структурним підрозділом Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.

«Під час поїздки Марина Порошенко ознайомилася з матеріально-технічною базою медичного закладу і поспілкувалася з пацієнтами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 2017 року Дар’ївська амбулаторія бере участь у пілотному проекті впровадження електронної системи охорони здоров’я. Тут запроваджено електронний запис на прийом до лікаря, а також ведеться реєстр всіх жителів Дар’ївської дільниці. За цей час створено автоматизовані робочі місця лікарів, розпочато електронне заповнення карток пацієнтів.

Завдяки наявній електронній базі, станом на 1 березня 2019 року, укладено понад 8,7 тисячі декларацій, що становить 62% від загальної кількості громадян, які проживають на території дільниці.

Читайте також: На Київщині запрацювала амбулаторія з телемедициною

В амбулаторії надається медична допомога по чотирьох напрямках – терапія, педіатрія, сімейна медицина та акушерство і гінекологія.

Фото Херсонської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-