На Миколаївщині стартує програму підтримки добровольців

На Миколаївщині стартує програму підтримки добровольців

Укрінформ
У Миколаївській області невдовзі розпочнеться реалізація обласної програми підтримки добровольців.

Про це заявив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, повідомляє прес-служба ОДА.

«На Миколаївщині невдовзі розпочнеться реалізація обласної програми підтримки добровольців. Вони матимуть змогу отримати пільги на проїзд, на комунальні послуги, картку учасника АТО/добровольця, яка надасть знижки в окремих мережах магазинів і закладах спорту», - розповів Савченко.

Зазначається, що Миколаївська ОДА проводить системну роботу для підтримки учасників АТО/ООС та членів їхніх родин, в області впроваджено низку унікальних програм, які не мають аналогів в України.

Читайте також: Філарет: Якби не добровольці, Путін вже був би у Києві

Зокрема, придбано житло для 33 родин учасників АТО на загальну суму 15,8 млн грн. На конкурсній основі надано одноразову допомогу на відкриття власної справи 20 колишнім воїнам (кожному - по 50 тис. грн).

Окрім того, проведено оздоровлення та відпочинок демобілізованих воїнів та членів їхніх сімей (844 особи) на суму 3 млн 468,9 тис. грн. Для надання щомісячної допомоги дітям військовослужбовців, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва використано 883 тис. грн - виплати проведено 76 дітям у розмірі 1000 грн. На місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-