На Донеччині відкрили ще один пункт із надання пенсійних послуг

На Донеччині відкрили ще один пункт із надання пенсійних послуг

Укрінформ
У Добропільському районі на Донеччині відкрився черговий агентський пункт з надання пенсійних послуг, відтепер жителі навколишніх сіл можуть вирішити питання з пенсійного забезпечення за місцем проживання.

Про це у понеділок повідомляється на сайті Донецької військово-цивільної обладміністрації.

«В Світлівській селищній раді Добропільського району відкрився черговий агентський пункт з надання пенсійних послуг... Відтепер мешканці навколишніх сіл мають можливість вирішити питання з пенсійного забезпечення безпосередньо за місцем проживання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пенсіонери тут можуть отримати консультації з актуальних питань пенсійного законодавства, подати документи: для проведення попередньої оцінки права особи на призначення пенсії, її перерахунок, замовити та отримати необхідні довідки тощо.

Інформацію або послуги з пенсійного забезпечення можуть отримати жителі сіл Світле, Шевченко, Красноярське, Новий Донбас, що належать до юрисдикції Світлівської сільської ради, відстань від якої до районного центру становить 18 км. Це понад 2,6 тис. жителів. Крім того, жителі с. Водянське, в якому проживає 1,6 тис. осіб, також зможуть долучитись до отримання пенсійних послуг.

Читайте також: На Донеччині перерахували та підвищили пенсії 701 тисячі осіб

Прийом громадян буде вестись за затвердженим графіком в приміщенні сільської ради в другий та четвертий четвер місяця з 09.00 до 12.00.

Перший виїзний прийом на новоствореному робочому місці провела начальник головного управління Пенсійного фонду України Наталія Рад, під час якого було надано відповіді з питань перерахунку пенсій, виплати житлових субсидій, сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду України та інше.

В ОДА запевнили, що в області продовжується співпраця органів місцевої влади та управлінь Пенсійного фонду. В подальшому планується відкриття віддалених робочих місць і в інших населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-