Для дітей-сиріт придбали 50 квартир та шість будинків на Луганщині

Для дітей-сиріт придбали 50 квартир та шість будинків на Луганщині

Укрінформ
Минулоріч для дітей-сиріт придбано 50 квартир, п’ять будинків та один житловий будинок сімейного типу.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Сьогодні на обліку перебуває 1459 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них: 148 дітей виховуються в інтернатних закладах систем МОН, МОЗ, Мінсоцполітики області, 1062 – перебувають під опікою, піклуванням, 214 – виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу», - цитує прес-служба ЛОДА начальника служби у справах дітей облдержадміністраціії Раїсу Родіну.

Вона зазначила, що у 2018 році в області усиновлено 39 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з яких для чотирьох дітей батьками стали іноземні громадяни. Також під опіку і піклування влаштовано 160 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. А в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу – 40.

Читайте також: На Вінниччині 50 родин загиблих учасників АТО та інвалідів І-ІІ груп отримали житло

Упродовж 2018 року проведено 565 рейдів «Діти вулиці», «Вокзал», під час яких обстежено 1450 сімей, виявлено 151 дитину, притягнуто до відповідальності 395 батьків як таких, що ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

За кошти субвенції з державного бюджету для дітей-сиріт придбано 50 квартир, п’ять будинків та один житловий будинок сімейного типу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-