На Закарпатті керівнику облавтодору повідомили про підозру у розтраті 1,9 мільйона

На Закарпатті керівнику облавтодору повідомили про підозру у розтраті 1,9 мільйона

Укрінформ
На Закарпатті керівнику облавтодору повідомили про підозру за заволодіння бюджетними коштами у розмірі 1,9 млн грн.

Про це повідомляє Управління захисту економіки в Закарпатській області.

"Сьогодні, 14 березня, за погодження Генеральної прокуратури України директору Закарпатського облавтодору було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України. Встановлено, що директор ДП «Закарпатський облавтодор» та посадові особи товариства заволоділи бюджетними коштами у сумі майже 1,9 мільйона гривень”, - йдеться в повідомленні.

Як встановило досудове розслідування, директор державного підприємства “Закарпатавтодор” та посадові особи комерційної структури розробили схему по заволодінню коштами, призначеними на будівництво та ремонт доріг. Для проведення ремонтно-будівельних робіт облавтодор купував у комерційної структури бітум за вартістю значно вищою ринкової. Крім того, дана комерційна структура має ознаки фіктивності.

Читайте також: Суд арештував чотирьох екс-службовців Спецтехноекспорту

На підставі зібраних матеріалів слідчі Головного слідчого управління Нацполіції відкрили кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Зібрані докази причетності посадових осіб ДП «Закарпатський облавтодор» до організації протиправної діяльності.

Наразі проводяться подальші процесуальні заходи щодо притягнення до відповідальності причетних до злочину осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-