У Кривому Розі в ході спецоперації затримали 14 осіб з наркотиками та зброєю

У Кривому Розі в ході спецоперації затримали 14 осіб з наркотиками та зброєю

Фото, відео
Укрінформ
У м. Кривому Розі поліція за участю патрульних та співробітників підрозділу тактико-оперативного реагування в ніч проти 13 березня провела спецоперацію у 7 районах міста, в ході якої затримали 14 осіб з наркотиками та зброєю.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Загалом, у затриманих вилучили 173 пластикові трубочки з речовиною, схожою на метамфетамін, 70 мл опію ацетильованого та 65 пакетиків марихуани, а також пістолет та 5 набоїв калібру 9 мм», - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що за 13 фактами розпочаті досудові розслідування, передбачені ст. 309 Кримінального кодексу України та за одним фактом – за статтею 263. Все вилучене направлено для проведення експертного дослідження.

Зокрема, у Криворізькому відділі поліції зареєстровано 4 кримінальні провадження, пов’язані з незаконним обігом наркотиків: у раніше судимого чоловіка вилучено 10 мл опію ацетильованого, у 56-річної жінки вилучено 5 мл цієї ж речовини, у 31-річного містянина - 38 трубочок з метамфетаміном, а у 58-річного чоловіка – 25 пластикових трубок з метамфетаміном.

Працівниками Покровського відділення поліції у 37-річного місцевого мешканця було вилучено 48 поліетиленових пакетів з марихуаною загальною вагою 150 г. А працівниками Інгулецького відділення поліції - 30 трубочок з метамфетаміном у одного чоловіка та ще 30 трубочок і 20 пакетиків з марихуаною – у іншого.

Читайте також: У Києві затримали главу міжнародного наркокартелю

У Тернівському районі поліцейські зареєстрували 2 злочини – за фактом зберігання 40 мл так званої ширки та фактом виявлення у 20-річного юнака пістолета з набоями та 43 трубочками з метамфетаміном.

Працівниками Металургійного відділення поліції у 28-річного чоловіка було виявлено 6 трубочок з метамфетаміном, у 24-річного – 17 пакетиків з марихуаною, а у 29 річного – 7 пакетиків з марихуаною.

У Саксаганському районі поліцейські затримали 22-річного чоловіка, який мав при собі трубочку з метамфетаміном, а його подруга – 6 трубочок з цією ж речовиною. Працівниками Довгинцівського ВП у 41-річного чоловіка вилучено 4 флакони з ймовірно опієм.

Наразі за всіма фактами триває досудове розслідування та перевіряється причетність даних осіб до збуту наркотичних речовин на території міста.

Як раніше повідомляв Укрінформ з посиланням на першого заступника голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, у Кривому Розі 14 лютого працівники Департаменту протидії наркозлочинності разом зі слідчими ГУ Національної поліції за підтримки ГПУ провели масштабну операцію проти місцевого наркоугруповання: проведено близько 60 обшуків у наркозбувачів, які входять до злочинного угруповання, що тривалий час діяло на території міста, затримано 18 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-