ЗСУ проведуть у Маріуполі антитерористичні заходи

ЗСУ проведуть у Маріуполі антитерористичні заходи

Укрінформ
Об'єднані сили 13-14 березня проводитимуть у Маріуполі антитерористичні заходи, тому місцевих мешканців просять у ці дні не залишати без нагальної потреби своїх домівок.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“У зв’язку із проведенням 13-14 березня 2019 року превентивних заходів із протидії терористичним та диверсійним загрозам у місті Маріуполь Донецької області Командування об’єднаних сил закликає мешканців міста не залишати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо”, - йдеться у повідомленні.

Якщо ж буде необхідність потрапити в інші райони міста, із собою слід мати документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання тощо), наголосили у штабі.

Читайте також: СБУ нагадала українцям про ризики поїздок до Росії

Усі дії санкціоновані командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків маріупольців закликають негайно повідомляти чергові служби.

У штабі ООС нагадали, що згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92 у Донецькій та Луганській областях, АР Крим встановлено рівень терористичної загрози "червоний".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-