На Вінниччині лютує буревій

На Вінниччині лютує буревій

Фото
Укрінформ
На Вінниччині лютує негода: сильний поривчастий вітер зриває дахи, валить стовпи та дерева.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила заступник начальника відділу агітаційно-пропагандистської роботи Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Вінницькій області Оксана Скришевська.

«До Служби порятунку масово надходять повідомлення про повалені вітром дерева. З восьмої ранку до 11.00 нам надійшло 26 викликів з проханням їх прибрати. Звернення надходять з різних районів області. Тільки мешканці Вінниці у цей проміжок часу телефонували на «101» вісім разів», - повідомила Скришевська.

За її словами, також вінничани звертаються до ДСНС з повідомленнями про пошкоджені вітром балкони, зірвані дахи і загрозу падіння покрівельних матеріалів тощо.

Згідно з повідомленням місцевих ЗМІ, уранці в центрі Вінниці упав стовп, а у смт Літин – вітер зламав електроопору.

Читайте також: Буревій другу добу зриває дахи на Тернопільщині

Напередодні ж вінничани у соціальних мережах розміщували повідомлення про повалені вітром рекламні щити.

Тим часом на сайті Вінницької ОДА з’явилося попередження Вінницького обласного центру з гідрометеорології про стихійні метеорологічні явища ІІ рівня небезпечності: на території регіону до кінця дня 11 березня 2019 року очікуються пориви північно-західного вітру 25-28 м/с.

Як повідомлялось, у Вінниці в неділю унаслідок падіння поваленого сильним поривчастим вітром дерева загинула 11-річна дівчинка, у понеділок – 29-річна жителька м. Хмільник.

Фото: i-vin.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-