У Слов’янську сварка між двома родинами закінчилась стріляниною — є поранені

У Слов’янську сварка між двома родинами закінчилась стріляниною — є поранені

Фото
Укрінформ
У Слов’янську на Донеччині поліцейські затримали чоловіка, який із травматичної зброї поранив чотирьох людей, у тому числі неповнолітнього, підчас сварки між двома родинами.

Про це у понеділок повідомили в Слов'янському відділу поліції Донецької області.

«Слов’янські поліцейські затримали чоловіка, який із травматичної зброї поранив чотирьох людей... За фактом незаконного зберігання зброї відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Мексиці 15 людей загинули в результаті нападу на нічний клуб

Зазначено, що конфлікт стався між двома родинами на сімейно-побутовому ґрунті. Під час бійки 53-річний зловмисник зробив декілька хаотичних пострілів, в результаті чого три жінки віком 26, 33 та 47 років, а також 16-річний хлопець отримали поранення гумовими кулями.

На місці події поліцейські виявили дві гільзи калібру 9 мм і кулю. А вдома у зловмисника вилучено травматичний пістолет та бойовий пістолет Макарова, який був викрадений з будівлі міського відділу міліції під час його захоплення терористами в 2014 році.

За погодженням зі Слов’янською місцевою прокуратурою цьому жителю Слов’янська повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-