Нацкорпус та Національні дружини завершили акцію в Черкасах

Нацкорпус та Національні дружини завершили акцію в Черкасах

Відео
Укрінформ
Представники Національного корпусу та Національні дружини під приміщенням Черкаської обласної державної адміністрації закінчили свою акцію.

Про це повідомив керівник Центрального штабу Національного корпусу Родіон Кудряшов під час зібрання під Черкаською ОДА, яке транслювалося Нацкорпусом на сторінці у Facebook.

«На цьому наш захід закінчено, але він буде продовжуватися в наступні дні», - заявив Кудряшов.

Він зазначив, що Нацкорпус та Нацдружини прибули до Черкас, аби поставити питання Президенту України Петру Порошенку, який перебував у Черкасах, проте не змогли цього зробити.

Як повідомлялося, в суботу під Адміністрацією Президента сталися сутички націоналістів і правоохоронців.

До будівлі Адміністрації Президента в Києві прийшли учасники організацій «Національний корпус» і «Національні дружини» з вимогою взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці.

Зокрема, учасники акції пройшли вулицею Інститутською до вулиці Банкової, де розташована Адміністрація Президента України. На розі вулиць їх зустрів кордон поліції, який не пропустив їх до Адміністрації. Нацкорпус спробував прорвати кордон поліції - сталася сутичка між націоналістами та поліцією.

Читайте також: У сутичці на Банковій постраждали двоє поліцейських і нацгвардієць

Зокрема, за словами активістів, вони не змогли передати свої вимоги представникам влади особисто, тому вирішили поїхати до Черкас, де з робочою поїздкою перебував Президент Порошенко.

У результаті сутички біля Адміністрації Президента України постраждало двоє поліцейських і нацгвардієць. Одного правоохоронця з хімічним опіком очей госпіталізували, іншим надано медичну допомогу на місці.

Фото: glavred

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-