У ДТП на Волині загинув журналіст

У ДТП на Волині загинув журналіст

Оновлено
Укрінформ
8 березня на автодорозі у селі Струмівка Луцького району Волинської області легковик Volkswagen Golf збив двох пішоходів. Один із них, журналіст місцевої телерадіокомпанії, загинув.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

"Трагедія трапилася ввечері. За кермом легковика перебував 50-річний лучанин. Водій допустив наїзд на двох пішоходів, 40-річну жінку та 57-річного чоловіка, які переходили проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Обидва - жителі обласного центру", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП чоловік, журналіст місцевої телерадіокомпанії, загинув, жінку госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні.

Читайте також: У Львові під колесами потяга загинув киянин

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

За інформацією місцевих ЗМІ, загиблим є журналіст Юрій Яцюк, який працював у телекомпанії "Аверс", де був автором сюжетів та програм на спортивну тематику. У 2013 році отримав звання "Заслужений журналіст України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-